huvudvärk

Ja, precis.. Huvudvärk är det jag har haft ungefär hela dagen. Usch och fy för det!
Och inte blir det bättre när lill herren har börjat med att typ "skrika" allt vad han kan, han är inte arg eller nått sånt utan har tycker nog bara det är kul när det låter så (vilket jag inte alls tycker det är.) och han tar i med sån ljusröst det bara går!! som tur är så sover han nu min lilla prins. somnade skapligt idag, redan vid 20-tiden. skönt! det var längesen, hoppas att han sover hela natten nu bara, kanske han vaknar tidigare än halv 11 imorgon. =) så vi inte sover bort hela dagen igen. haha!

nu ska jag gå och göra mig iordning för natten. vi hörs.

godnatt på er!

Vilken dag!

Dagen började rätt så bra, vid lunch tid så får jag ett samtal från F´älsklingen som skulle tala om att han hade en jätte rolig nyhet att berätta (INTE) att han hade fått fortkörningsböter. Wohoo! Eller inte..! Jaha, tänkte jag IGEN?!! Men kom på sen att det andra han fick förra året inte var för fortkörning. Blev tyst en stund och jag funderade på om jag skulle våga fråga hur mycket han fick, vilket jag inte alls skulle ha gjort.. Höll på att ramla av stolen när jag hörde siffrorna (2000spänn!!) Jaha, där rök Jonas nya vagn sa jag till han.. Men han sa nånting annat där som jag inte kommer ihåg vad. Kan ju säga att han fick en rejäl utskällning av mig. Haha, rätt åt han. För det första så får han bara köra i 80km/h eftersom han kör lastbil plus att han körde sen 3km/h för fort där det bara var 90km/h.
Trodde inte att dagen kunde bli sämre än så, sen ringer han igen vid 19-tiden och säger att han åker från Smedjebacken då.. o att han då skulle vara hemma efter 21 nångång. Jätte kul... Kan han aldrig få vara hemma tidigt nån dag (?) Ibland känner jag mig som en ensamstående mamma vilket jag inte alls är eftersom F och jag bor ihop är förlovade och är tillsammans. Men eftersom han jobbar så pass mycket och åker till Sundsvall nästan varje vecka så blir det lätt så att det känns som de eftersom det är jag som tar mest hand om Jonas (jag klagar absolut inte på det för jag älskar han mest av allt och skulle inte klara mig utan den lilla prinsen) ♥
Sen blir det ju en annan som får ta hand om precis allting här hemma vilket kan kännas lite jobbigt ibland, jag förstår F att han är trött och så då när han kommer hem efter jobbet men jag blir faktiskt också trött, det är inte lätt att ta hand om ett barn på 1år 24/7 och ta hand om hela köret hemma. Jag vill ha lite avlastning ibland jag med.
Men nu ska jag inte sitta här och deppa när jag har världens goaste skrutt unge som går omkring här och väntar på att hans pappa ska komma hem.

Fick äta själv idag igen.. =( Vilket är jätte tråkigt, som tur var så hade jag sötisen bredvid mig som fick sitta och äta en leverpastej smörgås medans hans mamma åt. ;P

Tänkte lägga upp några bilder på honom när han åt sin smörgås..
Han är duktig på att kladda, leverpastejen låg utkletad på bordet och typ i hela hans ansiktet. Haha! =)



Nu ska lillskrutten få bada innan det är läggdags för han.

Duktiga Caroline! ;P

Som rubriken lyder så har jag vart jätte duktig nu sen vi kom hem från affären. =)
Har hängt upp tvätten som låg i tvättmaskin, hunnit tvättat två maskiner till och hängt upp det, är inne på min tredje maskin nu. De ni.. =P Här har vi tvätt så det räcker jag-vet-inte-vad.
Har tillochmed hunnit diskat upp berget som låg på diskbänken. Känner mig duktig idag. =)
Fick lägga Jonas mitt uppe i mitt diskande, han blev lite gnällig så han fick hoppa in i sängen och lägga sig, får se hur länge han sover... Blir nog inte så länge skulle jag tro.
Funderar på om jag ska baka nu eller sen då när F kommer hem (?) Lättare att baka då när han är hemma ifall Jonas vaknar när jag sätter i gång elvispen. fast det tror jag inte att han gör, han är inte så lätt väckt om man säger så.. Haha! =P Ibland går det knappt att väcka han. Hehe.
Bakar nog när F är hemma, lättast så. Hade iallafall tänkt baka Kärleksmums (alla som har ätit mina kärleksmums tycker dom är såå goda. =D *skryter lite*) haha, sen funderar jag på Hallongrottor men kanske tar det en annan dag istället så jag har nått att göra när F jobbar.

Tidigare idag så gick vi ut och gick en stund jag och min lilla prins, gick först för att ta ut pengar så vi kunde handla lite till det vi skulle äta idag. Sen skulle vi egentligen gå till affären direkt men istället så hamnade vi hemma hos Jonas gammelmormor (min mormor), där var också Jonas mormor... Efter det så gick vi till Lidl och handlade lite sen gick vi vidare till Ica (Lidl hade inte allt som jag ville ha). O efter allt handlande så hamnade vi hemma hos Jonas mormor och morfar där åt vi lite mat och sen fick vi skjuts hem av pappa/morfar, orkade inte gå hem med alla kassar och sen är det så fruktansvärt jobbigt att gå med barnvagnen nu när det är så slaskigt och moddigt.

Men hemma är vi nu iallafall nu väntar vi bara på att F ska komma så vi kan äta.
Tänkte börja med maten snart, vet aldrig när han kommer hem. Och JAG är hungrig. haha!

Jävla vagn helvete!!

Ursäkta mitt språk i detta inlägg! =P

Eftermiddagen började med att vi åkte och handlade lite innan vi skulle vidare hem till famor min och äta lite mat.
Kom hem efter affären upp i lägenheten för att ta på Jonas någon mer tröja för vi hade tänkt gå dit, fixat och ordnade med allt som skulle med traskar ner i källarn för att hämta vagnen och pulkan som låg i bilen.
F ville att Jonas skulle få åka lite pulka påvägen dit (skulle ta med mig vagnen ifall han ville åka i den istället, det är en bit att gå) F hämtar upp vagnen, sätter Jonas i pulkan och han är glad till en början men sen börjar han gråta lite sen vart han tyst en stund o sen blev han ledsen igen, han blev ledsen när han åkte i pulkan o sen när den stod stilla också.. Vet inte vad han ville just då faktiskt. Skulle ta upp honom för att sätta han i vagnen så vi kunde traska vidare, då märker jag att det inte alls finns nån luft i ena däcket!!! Fan vad arg jag blev, och det var inte första gången det blev punktering på det heller, det här var 7:e gången eller nått sånt. (inte just det däcket ;) ) Fan, tänkte jag och ville bara slänga den där vagn helveten åt skogen.
Klockan började närma sig mer o mer 15 och då skulle vi vara hemma hos henne, så det hela slutade med att vi tog bilen dit istället! Och hur roligt var det när vädret var rätt skapligt och det var inte alls så kallt heller.. (?)

Både F och jag har tänkt att vi skulle köpa ny vagn till Jonas nu till våren, men har börjat fundera på om vi inte ska ta och köpa den snart istället.. Vill ha en vagn som man inte kan få punktering på och den vagnen vi funderar på har punkteringsfria däck, tack och lov.
Får se hur vi ska göra.

Jonas somnade tidigt idag, han sov aldrig någon middag idag men han har varit hur snäll som helst min lilla kille. =)
Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för sängen och mysa lite med F.. ♥ Som förövrigt bara kör Sundsvall en dag nu den här veckan men sen kommer han att köra dit hur mycket som helst resten av månaden. =(

Lägger in bilder på min lilla älskling imorgon istället då det finns mer tid till det.

Kommentera mera hörri ni.. och berätta gärna vilka ni är och hur ni hittade hit.. ;)

6 januari

Hallå,

Dagen började med att vi blev väcka utav att min mobil ringde, det var pappa som ringde och skulle tala om att vi var bjudna hem till farmor på mat idag. Och sånt tackar man ju inte nej till.. ;) Gratis är gott! =P Haha!
Så klockan 15.00 ska vi dit, tänkte att vi kanske skulle gå dit det är ju trots allt inte alls långt dit och det kan ju vara skönt att få komma ut i den friska luften, sen får man ju lite motion också. vilket behövs efter jul&nyår. Mycket har man syndat. Men det får man. Nytt år och nya tag.

Har precis ätit lite frukost eller-vad-man-ska-kalla-det, vaknade vid 11 så det blev vääldigt sent idag med.

Nu ska jag gå och göra mig iordning så vi hinner i tid till farmor (vi brukar nästan alltid komma försent, det är tack vare mig som är såå sölig på att göra mig klar.) Men man ska inte stressa här i livet! ;)

Tänkte lägga upp några bilder på min älskade son! Som är det bästa jag har! <3 =)

Tyvärr så funkade tydligen inte det just nu, får testa igen sen när vi kommit hem från affären och från farmor.

Nu ska vi åka och handla lite, vi hörs!

sova

Tänkte gå och lägga mig snart, tittade på klockan nyss och såg att den snart var två.. 02.00 ?!
Och jag sover inte än..?! Kommer vara skittrött imorgon sen när Jonas vaknar, som tur är så är han inte så morgonpigg av sig. Men bara för det så kommer han vakna tidigt imorgon.
Funderar på om man kanske skulle ta en sväng förbi Tuna Park imorgon, har ju lite pengar och presentkort kvar sen jag fyllde och det är snart 2månader sen.. ;) Dags att handla upp dom nu.. =P Haha!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs imorgon. Puss&kram på er.

Godnatt // Caroline


skulle vara kul att veta vilka ni är ni som läser min blogg ? ni är vääldigt dåliga på att kommentera (har inga kommenterar alls) haha! :'(

vi hörs!<3

Trött och gnällig

Har ätit mat för en stund sen, det satt fint i magen efter att man aldrig hann äta någon frukost.
Blev hasselbackspotatis, fläskottlet och sallad o sås.. Mums! Mat är gott när man väl orkar laga den. Haha. ;)

Jonas är inte på sitt bästa humör just nu, han är trött och går och gnäller på typ allt.. Blir sur om man säger till han om han gör nått som han inte får.
Han sov inte alls länge förut inte tillräckligt länge med tanken på hur länge han hade varit vaken i streck.
Hoppas att han somnar bra sen och sover hela natten som han gjorde inatt. Duktiga killen! =)

F snacka nånting om att vi skulle till hans mamma och göra nånting, får se om vi går dit en stund eller om vi tar det imorgon.

Nu river Jonas allting här hemma så måste gå och röja upp efter han.

Besök

Nu har vi precis haft besök av F´s pappa och systrar för första gången. Eller dom åkte för kanske 1 timme sen..
Jonas var lite blyg först när dom kom han skulle upp till F hela tiden, hehe, men dom hade inte setts på 7månader så det är inte så konstigt! Det var på Jonas dop och det var då när han var 5månader. Inte mycket dom kommer ihåg när dom är så små... Så det var på tiden att dom kom hit och hälsade på.
Kul var det att dom kom hit till slut iaf, Jonas blev det fart på sen, tog inte lång tid innan blygheten försvann helt. :) Söt unge! ♥
Då var det full rulle hela tiden, han lekte med sina fastar heeela tiden. Han blev så trött av att leka så länge så han somnade direkt efter att dom fick åka.

F är just förtillfället i affären för att köpa lite så vi kan laga mat snart.
Börjar bli lite hungrig.. hann aldrig äta frukost imorse.

Nu ska jag gå och fixa lite i köket.

RSS 2.0