Feber och öroninflammation.

Äntligen fredag! Skönt att ha F hemma hela helgen nu. Behövs nu när Jonas är sjuk.
Han har haft ca 40graders feber i en vecka nu. Jobbigt! Det har inte vart så mkt med han, han har typ bara legat hela tiden, fast det förstår man ju. En annan orkar ju inte göra nånting när man har 38 i feber. Sen vill han att man typ ska bära han hela tiden, vilket kan bli jobbigt i längde då man måste göra något som t.ex gå på toaletten.

Ringde igår till vårdcentralen här vi bor för att vi skulle få en tid så dom kunde kolla Jonas då jag upptäckte i onsdagskväll att han hade ont i höger öra (man fick inte ens röra det örat), misstänkte då att han hade åkt på öroninflammation. Men iallafall jag ringde o ringde o ringde men inte fan var det någon som svarade. (ursäkta mitt språk, men blev så jäkla irriterad, då jag hade ringt hela dagen men deras telefonlinje var fylld)  men vadå? hela dagen? är det så många som ringer? sen vid 17-tiden fick jag ringa ner till vårdcentralen City som ringde upp efter 45minuter, fick en tid hos dom klockan halv 7 då på kvällen.
Mamma skjutsade dit mig och Jonas (F jobbade, han hade precis slutat då vi kom hem därifrån) läkarn kollade i båda hans öron (min lilla kille var jätte duktig, sa typ ingenting när hon kollade i hans öron) och han hade fått öroninflammation i båda öronen. Stackarn! Så fick pencellin för det, var bara att åka till närmsta apotek och hämta ut det. Hon tog också tempen på han o då hade han 40,2.
Kom hem gav han en alvedon och pencellinen sen fick han sova, han sov rätt bra inatt mot vad han har gjort den senaste veckan. Skönt för både han och mig.

Idag verkar han mycket piggare, nu är han iallafall på golvet och leker små korta stunder. =)


En liten sjukling som ser väldigt pigg ut idag.


Nu ska vi vänta på att F ska komma hem så vi kan åka och handla lite gott inför kvällen!

Sen blir det Idol som gäller! ;)


RSS 2.0