Väntar

Nu sitter man här igen och väntar på att det ska börja något bra på tvn-
Såg att det var någon film klockan 21 på 3:an, undrar om den är något att se (?)
Det visas på tok för lite med bra filmer på tvn, alla som visas har man ju sett typ 1000ggr och kan varenda replik utan till... Och samma film kan gå flera dagar i rad fast på olika kanaler, vadå tröttsamt?! Visa nått bra för engångs skull. =P
Nu ska vi snart natta Jonas, eller natta och natta.. Behöver bara gå och lägga han i sin säng med en flaska välling o när den är slut så är det bara att gå ut därifrån sen sover han oftast inom 10min. Det är så skönt om man tänker tillbaks till då han var liten bebis, hans 3 första månader var hur jobbigt som helst, han ville typ aldrig sova då han skulle han hade vänt på dygnet totalt! Det var katastof då! Man såg ut som en zombie dom månaderna, mindre kul.
Men sen vid 3månaders-dagen så vände allt. Vilken befrielse och lättnad. =) Han började sova i sin egna säng den dagen och har sovit där hela tiden nu. Visst var det mysigt när han sov mellan mig och F.. =) Men det kan vara skönt om man kan vrida och vända på sig så som man vill... ;P Nu är han bara busig om han ska ligga mellan oss i sängen han är aldrig still inte ens en ända sekund. Busunge! =)

Nu är det sovdags för den lilla skrutten, nu ska vi gå och byta blöja, ta på pyjamas och göra en flaska välling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0