Tack älskling! <3

Ja, nu är vi hemma igen.. Skulle vara borta vid 11-tiden som jag skrev igår, F älsklingen hade fixat någon överraskning till mig, hade ingen aning alls vad det skulle vara.. Gissade ju hur mycket som helst men han bara flinade och sa att det inte var dom sakerna jag sa..
Han hade fixat en tid till mig så jag skulle få gå och sminka mig. =) Och jag som inte alls visste hur jag ville ha det, brukar ju typ aldrig sminka mig.. Bara med lite mascara o sånt men inget mer.. (och vem har tid med att stå vid spegel och sminka sig i flera timmar när man har ett litet barn(?) ) Inte jag iaf.

Nu ska vi snart åka och hämta våran lilla kille som är hemma hos mormor&morfar och moster såklart.. ;)
Han fick inte hänga med ner på stan skulle bli lite för jobbigt, iof så gillar han när det är massa folk runtomkring.

Nu så ska vi åka och hämta honom.. Min lilla älskling! ♥

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! =)

Väntar

Nu sitter man här igen och väntar på att det ska börja något bra på tvn-
Såg att det var någon film klockan 21 på 3:an, undrar om den är något att se (?)
Det visas på tok för lite med bra filmer på tvn, alla som visas har man ju sett typ 1000ggr och kan varenda replik utan till... Och samma film kan gå flera dagar i rad fast på olika kanaler, vadå tröttsamt?! Visa nått bra för engångs skull. =P
Nu ska vi snart natta Jonas, eller natta och natta.. Behöver bara gå och lägga han i sin säng med en flaska välling o när den är slut så är det bara att gå ut därifrån sen sover han oftast inom 10min. Det är så skönt om man tänker tillbaks till då han var liten bebis, hans 3 första månader var hur jobbigt som helst, han ville typ aldrig sova då han skulle han hade vänt på dygnet totalt! Det var katastof då! Man såg ut som en zombie dom månaderna, mindre kul.
Men sen vid 3månaders-dagen så vände allt. Vilken befrielse och lättnad. =) Han började sova i sin egna säng den dagen och har sovit där hela tiden nu. Visst var det mysigt när han sov mellan mig och F.. =) Men det kan vara skönt om man kan vrida och vända på sig så som man vill... ;P Nu är han bara busig om han ska ligga mellan oss i sängen han är aldrig still inte ens en ända sekund. Busunge! =)

Nu är det sovdags för den lilla skrutten, nu ska vi gå och byta blöja, ta på pyjamas och göra en flaska välling.

Mätt och powernap

Nu har vi precis ätit mat och idag blev det Strips med fläskfilé och Café de paris sås o massa sallad. Mums!
Skulle egentligen ha ätit det igår men då blev vi bjuda på mat hemma hos mamma&pappa och när man blir bjuden på mat så tackar man ju inte nej direkt!
Jonas tar en liten powernap nu, han har knappt sovit nånting idag, han var såå jädrans trött.. Eller jo, i vagnen så sov han en stund när vi var ute och gick men när vi kom hem till F´s mamma så blev han väckt av hunden och sen somnade han när vi gick därifrån påväg till affären men vaknade igen sen när vi skulle upp och fixa några grejer hemma hos mamma&pappa. Han får sova en liten stund nu men inte allt för länge för då somnar han inte förns jätte sent ikväll/natt.

Imorgon klockan 11 så ska jag tydligen bort och göra nånting som jag inte alls vet vad det är (?)
Det är något som F har fixat åt mig, man börjar bli lite nervös. Haha!
Det är tydligen bara han och min mamma och syster som vet vad det är.. Sjysst! ;)
Tycker jätte mycket om överraskningar men fan vad det är jobbigt att inte veta vad man ska göra...

Tänkte lägga in en bild och visa er våran lilla tomte vi hade på julafton, det var den sötaste tomten som jag nånsin har sett! =)

image7

ensam och hungrig

Jaha, nu sitter jag här igen och har typ ingenting att göra eller det finns ju en hel del saker att göra här hemma men känner att jag inte orkar ta det just nu. Nu så har jag iaf duschat och gjort mig iordning, har hunnit tagit tag i disken också. Duktiga jag! =)
Båda mina älsklingar (den stora och den lilla ;) ) har åkt ner på stan för att fixa nånting till mig som jag inte alls får veta vad det är, tydligen så är det något inför nyår. Har tjatat på F att han ska berätta vad det är men han är så jädrans hemlighetsfull så det inte är sant. Jag får vänta och se säger han, lätt det är då när man heter Caroline...! Haha! =P

Nu så ska jag gå och hänga upp tvätten och sätta på en ny maskin med en massa tvätt. Suck!

Och nu ropar micron på mig, ska äääntligen få äta något...  Ciao!

Godmorgon (?)

Kan man säga så nu eller ska jag säga God eftermiddag kanske ?
Gick precis upp eller gick upp för en kvart sen. Stor skillnad! Haha.
F ligger och snarkar för fulla muggar, hade velat legat kvar i sängen en stund men orkade inte höra hans snarkningar ibland blir man ju helt galen på dom. =/
Jonas ligger och sover han med, tror jag... Hör honom inte iaf.
Han kan verkligen sova länge den busen, det är både skönt och lite tråkigt. För det första så sover vi ju bort typ hela dan (känns så eftersom det blir mörkt ute så fort.) Men det är skönt att sova länge speciellt om man inte är en morgonpigg människa, vilket jag inte är.

Får se om vi hinner med allt det vi tänkte göra idag (med tanken på vad klockan är nu och min familj ligger o sover fortfarande!!)

Rätt tyst och skönt här just nu, förutom den dumma dumburken som står här bredvid och surrar så man blir tokig!

Nehe, nu ska jag nog gå och hoppa in i duschen sen ska jag ta något att äta.

Godnatt

Ska strax gå och lägga mig, måste borsta tänderna först bara.
Jonas ligger och sover för fullt och F ligger här i soffan bredvid och snarkar..
Jag har precis kollat klart på tv kollade på filmen på 1:an tror jag det var "You´ve got mail!"
Har sett den massvis med gånger förut men fanns typ inget annat att se just då.

Imorgon ska F ner på stan och göra nånting som jag inte får veta (?) Undra vad det är.. ?
Sen tror jag att vi skulle hem till hans mamma en sväng också, han pratade något om det.
Så får se om vi går dit eller om vi hittar på något helt annat.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng så Godnatt på er alla!

1år!

Tänk att min "lilla bebis" redan är 1år ?! Helt otroligt vad fort hans första år har gått och vad mycket han har lärt sig!
Han går för fullt, nästan springer ibland. Hehe! Han kan säga Ida (hunden Frida), Titta, Isse (katt) och häromdan så sa han faktiskt MAMMA! =D Kan ni tänka er vad stolt man kände sig då! Han har sagt det nån enstaka gång efter det, hoppas på att han ska säga det mer snart. Och nu har han 10 tänder, han älskar att borsta tänderna (det är nog för att tandkrämen är så god! hehe.) och bada är det bästa han vet, han brukar gå in i badrummet (när vi har glömt att stänga dörren, eller när vi är därinne) och ställa sig vid badkarskanten och titta ner där. Så söt! =)
Han tycker om att åka vagn det är nog ett av det bästa han vet att få gå ut och åka vagn, då när vi är ute och går så vill han alltid kolla på alla lastbilar som åker förbi. Ska han bli som sin far och gilla lastbilar kanske ? Eller är det bara för att dom är så stora ?

Förra lördagen när Jonas fyllde alltså den 15 så fick han jätte mycket fina presenter, massa nya fina leksaker (som var behövligt, med tanken på att han är så stor nu) och massa nya fina kläder, som också var behövligt.
Han själv var nog mest nöjd med alla leksaker. Haha!

Och på Julafton fick han massa leksaker och en massa kläder då med.

Nu ska vi åka och köpa mat är jätte hungrig, har settat och väntat på F hela eftermiddagen när han har hållt på med bilen.

Hejs!

tyst..

här är det jätte tyst just nu, Jonas sover har sovit ända sen klockan 21. duktiga killen!
han blev 1timme senare i sängen idag än vad han brukar bli, men det gör inget.
kul att ha honom vaken nu när man är helt själv.
F åkte tillbaks till Sundsvall idag, kommer hem imorgon kväll. ska bli skönt, men samtidigt lite jobbigt, blev lite konstigt mellan oss idag när han skulle åka (?) vet inte riktigt varför men så blev det iallafall.

har hunnit med mycket sen Jonas somnade... har hunnit tvättat lite, diskat, och kollat på Prison Break. (ett måste att kolla på det, inte för att jag vet varför egentligen men iallafall) händer ju inte alls mycket där o gör det de så går deras planer bara åt skogen. hur länge ska den serien hålla på ?

idag har vi inte gjort mycket alls, väntat på att F skulle bli klar på sin adr-kurs så vi kunde åka och handla lite och sen åka till Barnens Hus. efter de var det bara att åka hem och laga mat så F fick lite mat i magen innan han skulle iväg och jobba. Sen åkte Jonas och jag och hälsade på hemma hos morbror (Jonas morbror alltså) ;) sen var vi hem till min mormor (Jonas gammelmormor) en sväng också.

det har väl hänt lite här hos oss idag iallafall.. haha! men inte så mycket roliga saker..

nu ska jag gå och hänga upp tvätten och sen slänga mig i soffan ett tag och glo på tv.

ha de gött!

RSS 2.0